Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Roar endte på åttende i Dubai

VINNEREN: Roar Lindland og teamet hans etter at seieren i supercupen var i havn. Han er fornøyd med innsatsen i Dubai. Foto: Porsche

Roar Lindland kjørte tre løp i GT3 Cup Challenge Middle East i Dubai i helgen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 18.11.2018 kl 18:54

SESONGAVSLUTNING: Løpene i Dubai markerte sesongavslutning for Porsche-føreren fra Lyngdal.

Etter tre løp ørkenlandet i helgen, ligger Lindland på 8. plass i sammendraget.

Fornøyd

Lindland kjørte seg opp fra fredagens kvalifisering, der han havnet på en 11. plass. De to løpene lørdag endte med en sjette- og en sjuendeplass for Roar.

– Å bli nummer seks og sju skal jeg være godt fornøyd med. Samtidig var det veldig gøy å få muligheten til å kjøre mesterskap i Midtøsten. Det er ganske annerledes og andre forhold å kjøre under enn det jeg er vant med. Det var tighte løp med mye fighting hele veien. Jeg føler det var en bra gjennomkjøring på en ny bane, hvor man kanskje føler seg mest klar når man skal skal reise hjem igjen, sier Lindland til regionavisa Lister24.

Banen

Helga løp gikk på Dubai Autodrome i Dubai i De forente arabiske emirater.

Den 5,4 kilometer lange banen er kjent for å være krevende å kjøre, ikke minst på grunn at støv og ørkensand kan blåse inn på banen under ugunstige vindretninger.

Les også: Lindland ble ProAm-Champion

Roar Lindland har allerede vunnet ProAm-klassen i Porsche Suprcup sammenlagt denne sesongen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...