Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Restaurantsjefen er fornøyd med sommeren

FORNØYD: Henriette Ørjansen er restaurantsjef ved Jonas B. Hun og de andre ansatte er godt fornøyd med sommeren. Foto: Per Thime

Sommeren er på hell og i dag er det skolestart. Ved Jonas B. meldes det om godt besøk i sommer.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FORNØYD: – Vi skal ikke akkurat klage, for vi har hatt godt med gjester her i sommer.

Det er stedets restaurantsjef Henriette Ørjansen, som forteller. Hun er i ferd med å gjøre klar for en ny dag - en dag det er meldt om opp mot 18-20 grader. Ikke verst det, på en lørdag i august.

– Vi som jobber her har hatt en travel, men fin sommer med mye trivelige gjester. Varmen har ikke skremt bort gjestene fra å ta seg en matbit eller noe kaldt å drikke, fortsetter hun.

Ny uteplass

Før sommeren ble det ommøblert en del der hvor det er uteservering. Inn med nye møbler og nytt tak var en del av det man kunne se.

Les også: Isabella satser på mer musikk på Jonas B.

– Bedre plass og gode møbler har gjort bra. Inntrykket vi sitter igjen med er at det har vært flere besøkende denne sommeren enn tidligere år, sier hun.

Utlendinger

Det er ikke ukjent at det er mange rogalendinger som ferierer i distriktet. De er en viktig kundegruppe for Jonas B. Men ikke bare dem.

– Rogalendingene er trivelige, men vi har også hatt en rekke gjester fra utlandet. Tyskere, dansker og en del engelske turister har vært innom den siste tiden.

Sommeren er heller ikke over, for det er ennå en knapp uke igjen av skoleferien. Det betyr at det også denne helgen er mye folk i byen.

– Vi har ikke tall klare ennå, men så vidt vi kan se ligger det veldig bra an både når det gjelder mat og drikke.

Sommer i sentrum

Et av arrangementene Jonas B. har merket, er «Sommer i sentrum». Arrangementene fant sted hver fredag i juli.

– Med vår nærhet til arrangementet i miljøgata, er det klart at det var viktig, på den måten at vi fikk mange gjester både før og etter arrangementene. Helt klart arrangemenert som var positive for oss, men også for hele byen. Det viste at det er godt mulig å få noe til om sommeren på fast basis her, sier Henriette Ørjansen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...