Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Rekordstort utbytte i Coop Sørvest

REKORDUTBYTTE: Coop Obs i Lyngdal betaler ut over 4 millioner kroner i kjøpeutbytte til sine medlemmer i år. Foto: Lars Rekaa

Både Obs og Extra i Lyngdal betaler over millionen til kundene sine.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2019 kl 11:52

UTBYTTE: Medlemseide Coop har fortsatt systemet med kjøpeutbytte til medlemmene sine.

Utbyttet beregnes ut fra hvor mye det enkelte medlem har handlet for i løpet av foregående år.

Lyngdal

Extra Lyngdal deler ut 1 086 246 kroner i kjøpeutbytte og rabatter for 2018, mens Obs Lyngdal deler ut 4 670 461 kroner.

Medeierne i Coop Sørvest får i disse dager utbetalt 178 millioner kroner i kjøpeutbytte og rabatter for 2018. Det er en økning på 23 millioner kroner sammenlignet med 2017.

– I Coop er vi stolte av vår unike eiermodell, spesielt når overskuddet skal deles og medeierne får sitt kjøpeutbytte, sier Tore Klovning, administrerende direktør i Coop Sørvest i en pressemelding.

Medlemsrekord

Aldri før har Coop Sørvest hatt flere medlemmer og aldri før er det betalt ut et større kjøpeutbytte enn for 2018.

– Medeierne er våre beste og mest lojale kunder, som hver og en har bidratt til at vi utbetaler et rekordhøyt kjøpeutbytte på 178 millioner kroner. Utbetalingen av kjøpeutbyttet er med på å understreke selve formålet og styrken i vår egenart, sier Klovning.

Coop Sørvest er landets tredje største samvirkelag, og i starten av 2019 passerte samvirkelaget 200 000 medeiere.

– I 2018 fikk vi mer enn 10 000 nye medeiere, og den største økningen er i aldersgruppen 25 år til 35 år, sier Klovning.

Coop Sørvest fikk et resultat før skatt og kjøpeutbytte på 154,5 millioner kroner for konsernet i 2018.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...