Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Reisen Hjem» med Remen Evensen

TV-PROGRAM: Egil Svartdahl og Johan Remen Evensen. Foto: TV-Inter

Den tidligere verdensrekordholderen i skiflygning Johan Remen Evensen er godt vant med tv. Han bor i Lyngdal og søndag møter han Egil Svartdahl i hans program på TV2.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

TV-PROGRAM: Egil Svartdahl har de siste årene bidratt med flere interesante tv-programmet for TV2.

Det gjør han ennå i det som heter Reisen Hjem.

Førstkommende søndag er det en kar bosatt i Lyngdal som besøkes. På Oftebro bor nemlig den tidligere storhopperen Johan Remen Evensen.

Verdensrekord

Den 11. februar 2011 satte han verdensrekord i skiflyging i Vikersundbakken to ganger, først med et svev på 243 meter i prøveomgangen, og deretter med 246,5 meter i kvalifiseringen, og deretter med 246,5 meter i kvalifiseringen. Dagen etter vant han Vikersundrennet, og sin første verdenscupseier, delt med østerrikeren Gregor Schlierenzauer.

Det var da, for karrieren som hopper er over for 33-åringen som opprinnelig kommer fra Øksnes kommune i Nordland.

Oppveksten har han imidlertid hatt i området rundt og i Molde. Han konkurrerte for Molde og Omegn Idrettsforening i flere år, men han la opp som hopper etter 2012-sesongen. 11 år tidligere ble han forresten erklært som idrettsinvalid etter en skade. Han kom seg på beina, og fortsatte i flere år.

Foto: TV-Inter

Drømmen om langt skihopp

I søndagens tv-program tar Remen Evensen seerne med både i Lyngdal og Molde. Om de tar en tur til den lokale hoppbakken ved Kvås vites ikke. I programbeskrivelsen heter det:

«Den tidligere verdensrekordholderen i skiflygning Johan Remen Evensen forteller om drømmen om å gjøre verdens lengste skihopp, fallet på trening hvor han skader seg stygt og om frykten for at karrieren er over. Da skjer det han beskriver som en helbredelse, han kommer tilbake og i 2011 gjør han verdens lengste skihopp på 246,5 meter.»

Programmet sendes førstkommende søndag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...