Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Quiz – en tradisjon på Sælør

VINNERJUBEL: Ungene på Team Tics kunne juble over godtegevinsten. Fra venstre Stella Fredriksen, Tilde Aavik, Isac Fredriksen, og Celine Feredriksen. Foto: Privat Foto: Privat

Påskequizen på Sælør har blitt en tradisjon.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SPØRREKONKURRANSE: Langfredag ble tradisjonen fulgt opp. Nærmere 200 mennesker hadde gjort strandhogg på Sælør, som ligger rett utenfor Korshamn. Hele skoleplassen var fylt med store og små som grillet, kokte påskeegg og koste seg i den varme påskesola.

– Jeg tror aldri vi har vært så mange her, men det er jo bare ekstra moro! sier en strålende Siv Aavik, som har hatt ansvaret for arrangementet, som går i regi av Korshamn grendelag.

15 år (kanskje)

Hvor lenge det har vært arrangert, er dessverre litt uklart.

– Jeg har kommet helt ut av tellingen, men det må vel snart nærme seg 15 år eller noe i den duren. Det viktigste er at folk kommer å koser seg, også er det selvfølgelig spennende å se hvem som vinner quizen, sier hun.

Gevinsten quizerne kjempet om, var en kurv med påskegodteri, noe barna setter mer pris på enn de voksne. For de voksne står med mer om heder og ære.

Vinnerlaget

Før det hele braket løs, minnet Siv strengt om at all mobilbruk er forbudt og fører til diskvalifisering ved mistanke om juks. Så gikk startskuddet og 17 lag trasker av gårde i tur og orden for å svare på postene som er hengt opp langs strandpromenaden på øya.

Etter at alle lag har levert, alle poeng er talt opp og ingen har blitt tatt for juks, var det laget Team Tics som vant, med 37 av 44 mulige poeng. Barna på laget var strålende fornøyde med en hel kurv med godteri og de voksne kan skryte over seieren helt til langfredag neste år.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...