Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Problemer i trafikken etter voldsomt snøfall

SNØVÆR: Det er omtrent stopp i trafikken flere steder, som her ved fotoboksen på vei mot Lyngdal. Foto: Tipser

De siste timene har snøen virkelig lavet ned. Nå er det nesten stopp i trafikken flere steder.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.02.2018 kl 17:42

I sentrumsorådene ved Lyngdal går det i ettermiddag fryktelig sent. Men folk kjører heldigvis etter forholdene.

Problemer

Likevel går det ikke smertefritt. Politiet la ut følgende for noen minutter siden.

Ikke ferdig ennå

De siste timene har snøen virkelig lavet ned. Stor mengder med våt snø er resultatet. I løpet av dagen og kvelden kan det komme så mye som en halvmeter snø.

SAKTE: Det går sakte store deler av trafikken.

Agder Energi melder om kontroll i strømtilførselen, for klokken 16.05 er det ikke meldt om noen som helst uforutsette strømbrudd hos deres kunder.

Politiet stopper

På vei sørover, nærmere bestemt på Ålgår har politiet begynt å stoppe trailere som skal sørover mot Lyngdal og andre destinasjoner. Det er tett snøvær fra Agder og helt til Sandnes i øyeblikket.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...