Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

SV satser på ny giv i Lyngdal

POLITIKK: Mali Steiro Tronsmoen, som er leder i Agder SV satser på lokallag i Lyngdal igjen. Foto: Privat

Etter at SV mistet sin plass i kommunestyret i 2015 har lokallaget til Lyngdal SV ligget nede. Nå håper fylkeslaget og noen av de lokale medlemmene at den positive trenden SV opplever nasjonalt kan blåse nytt liv i lokallaget, og de har et håp om å stille liste til kommunevalget i høst.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

POLITIKK: På flere nasjonale meningsmålinger har SV mer enn doblet seg siden forrige kommunevalg, og partiet har passert 14 000 medlemmer. Det er historisk høyt for SV, og bare i Agder har medlemstallet økt med over 15 %.

- Det er ingen grunn til at vi ikke skal gå fram også i Lyngdal. I stortingsvalget i fjor fikk vi 107 stemmer i Lyngdal og Audnedal. Om vi gjør et tilsvarende eller bedre valg i 2019 kommer vi inn i kommunestyret og får være med å påvirke hverdagen i den nye kommunen.

Møte søndag

Det sier Mali Steiro Tronsmoen, som er leder i Agder SV. Og med nasjonale målinger på 8-tallet, er det ingen grunn til å ikke ha ambisjoner. Nå arrangerer Agder SV møte søndag 10. mars på kulturhuset, i håp om å rekruttere folk til å stå på liste.

- Ved forrige lokalvalg hadde SV lenge opplevd en negativ trend, som toppet seg flere steder med at vi mistet plass i kommunestyret. Om vi klarer å stille en liste tror jeg alt ligger til rette for at vi kan gjøre et bedre valg denne gang, sier Tronsmoen.

Foto: Privat

Viktig prioritering

Medlemstilstrømningen SV opplever nå mener hun er et tydelig uttrykk for at folk ønsker seg til et parti som representerer en motvekt til regjeringen, og at den samme motvekten også trengs lokalt.

- Å stille valglister i mange kommuner er en viktig prioritering for oss. Vi vil at flest mulig, uansett hvor de bor, skal få mulighet til å stemme SV.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...