Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Ønsker videreføring av miljøterapeut

FIKK GJENNOMSLAG: Unni Nilsen Husøy (Frp) fikk gjennomslag for videreføring av miljøterapeut i skolene, i første omgang. Nå skal saken videre til formannskapet. Foto: Arkivbilde

Utgangspunktet var å avslutte videreføring av miljøterapeut i Audnedal, men slik blir det nødvendigvis ikke.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MØTE: – Dette er et prosjekt som skulle gå ut dette skoleåret. Dersom det skal være snakk om å bevilge noe til forlengelse, så vil det være for høsten 20189 dere kan gjøre det. Etter 1. januar neste år er vi ny kommune, sammen med Lyngdal, sa rådmann Kjell Olav Hæåk.

Bakgrunnen for det hele er at Rogaland Revisjon leverte vinteren 2018 en rapport fra arbeidet med å vurdere håndteringen av mobbesaker i perioden fra 2015 frem til sommeren 2017 ved Konsmo og Byremo barneskole.

Her var ikke alt like bra.

Og det er på denne bakgrunn at Nilsen Husøy også ønsker å forlenge prosjektet.

– Som skoleeiere må vi vite, ikke synse og tro. Barnas skolehverdag skal ha høyeste prioritet og vi må ikke avslutte et påbegynt arbeid før vi er helt trygge på at vi er i mål, sier hun.

Et enstemmig kommunestyre stemte for representantens forslag, noe som betyr at saken kommer opp i neste formannskapsmøte - men også i siste kommunestyremøte før sommerferien.

LINK: Mer informasjon om denne saken, og andre saker kan du se her.

Ser du på tv-sendingen får du også med deg debatten rundt dette, og det var ikke bare enighet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...