Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Listhaug bør være Ernas problem, ikke KrFs»

LA HENNE VÆRE: Sten Sørensen fra Lyngdal ønsker ikke mistillitsforslag mot Sylvi Listhaug.

Gruppeleder for Kristelig Folkeparti i Lyngdal, Sten Sørensen, har sendt sms til stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan fra Lyngdal, om Listhaug-saken.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

I meldingen som også er sendt til lokalavisene heter det følgende:

«Lykke til på mandag. Jeg misliker Listhaugs profilering. Hun er ikke samlende, men hun bør være Ernas problem og ikke en mistillitssak for KrF. Det vil gi et urovekkende signal overfor våre velgere og angående regjeringsside. Hun har også til slutt sagt unnskyld. Jeg heier på deg, gode Hans Fredrik Grøvan.»

Lyngdølen er medlem av partiets sentralstyre som møtes mandag. I tillegg er han parlamentarisk nestleder i partiet.

Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) risikerer mistillitsforslag mot seg ettet et innlegg som ble postet på Facebook.

Der beskyldte hun blant annet Arbeiderpartiet for å sette terroristers rettigheter foran nasjonal sikkerhet.

LISTHAUG-SAKEN: Dette ble det kraftige reaksjoner på. Ni dager etter det ble postet, slettet Listhaug det. Foto: Skjermdump fra NRK

I Audnedal er ordfører Reidun Bakken også orientert om saken. Imidlertid ønsker hun ikke å si noe om hvilket standpunkt hun har når det gjelder striden rundt Listhaug.

– Jeg har blitt orientert, men ønsker ikke å si noe om dette. Nå er det møte i sentralstyret på mandag. Per Sverre Kvinlaug, leder i fylkespartiet i Agder møter der. Jeg har blitt orientert om saken, men noe mer enn det ønsker jeg ikke å bidra med, sier Bakken til Lyngdals Avis.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...