Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Ordføreren sendte brev om 15 millioner kroner

Ordfører Jan Kristensen (H) har sendt brev til Kulturdepartementet vedrørende Anne Cath. Vestly-museet. I den forbindelse anlegges også Knertenparken.

Tre kommuner har sagt ja til å bruke til sammen 25 millioner kroner på Anne Cath. Vestly Museum. Nå har ordfører Jan Kristensen (H) i Lyngdal bedt om 15 millioner kroner fra Kulturdepartementet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2017 kl 07:03

Da Kvinesdal kommune i forrige uke sa ja til å bidra med 5 millioner kroner til Anne Cath. Vestly Museum i Lyngdal, ble veien noe kortere for å få museum og Knertenparken realisert.

Ber om mer penger

Derfor har ordfører Jan Kristensen i Lyngdal sendt brev til Kulturdepartementet, på vegne av prosjektgruppen. Her ber han om 15 millioner kroner.

– Det viser en finansieringsplan, samt en detaljert beskrivelse av prosjektet, heter det i innledningen fra ordfører.

Ønsker fra fylket

Håpet er at parken og museet skal stå ferdig i 2020, da Anne Cath. Vestly ville ha blitt 100 år. Finansieringen er ikke helt klar og man håper blant annet på fem millioner kroner fra Vest-Agder fylkeskommune.

Videre heter det fra ordfører Kristensens brev:

– Museets plassering vil gjøre det tilgjengelig for mange, og planene er godt forankret hos Vestly-familien. Museet ønskes organisert, enten som egen stiftelse, eventuelt eiet av Lyngdal kommune.

Fra før har de to kommunene Farsund og Kvinesdal bidratt med fem millioner kroner hver, og Lyngdal kommune med 15 millioner kroner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...