Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Helårsanlegg for ski i Kvås?

HELÅRSANLEGG: Det har stått, og står fortsatt på planen - nemlig et helårsanlegg for ski i Kvås. Foto: Kvås IL

Det er godt mulig det ligger noen år frem i tid, men det skal diskuteres i neste uke.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MØTE: Det er styret for Lyngdal kultursenter (KF) som har fått delegert myndighet til å rullere kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet. Dette gjøres normalt i desember hvert år.

I neste uke er det møte og det er kommet nye innspill. Kultursjef Jan Seland har vært med i møte med idrettsrådet.

– Det kom innspill fra det som ønskes med i en slik plan, så får vi se hva som kommer ut av det, sier Jan Seland til Lyngdals Avis.

Helårsanlegg

Idrettsrådet har kommet med tre innspill.

  • Helårsanlegg for ski i Kvås. Prosjektet er kun på ide-stadiet, og det foreligger ikke konkrete planer eller kalkyler. Det er imidlertid vurdert som et godt prosjekt, og derfor tatt inn i handlingsplanen.

– Jeg kan ikke si så mye mer enn det som står i saken. Diskusjonen blir tatt i møte i neste uke, fortsetter Seland.

HOPPBAKKEN: Å oppgradere 53-metersbakken i Kvås vil trolig være svært dyrt. Foto: Kvås IL

Leder av Kvås IL, Jan Rune Birkeland sier dette:

– Dette har jo også være inne i planen, så egentlig er det ikke så mye nytt å fortelle. Det er klart det hadde vært bra å få til et slikt anlegg, men det er nok en del som skal på plass, sier han.

– Hva med oppgradering av hoppbakken?

– 53-metersbakken ligger jo veldig bra til i forhold til vind. Vi har jo sjekket litt og det vil nok koste like mye å oppgradere som å lage til noe nytt. Det er nok ulike midler å hente, men som sagt så får vi se. Det hadde uansett vært bra med et helårsanlegg for ski her, inkludert i bakken.

Andre forslag

Idrettsrådet har også kommet med andre inspill som de mener bør være i en slik plan

  • Aktivitetssal i tilknytning til Lyngdalshallen. Det er behov for mer treningskapasitet i kommunen, og et forslag fra idrettsrådet er å bygge et tilbygg til Lyngdalshallen. Prosjektet er ikke planlagt, og forutsetter midler til både planlegging og investering. Det er likevel tatt inn i handlingsplanen.
  • Granulatoppsamling Lyngdal stadion. Dette er et svært viktig prosjekt i regi av Lyngdal IL som skal bidra til å hindre granulatflukt fra kunstgressbanene på stadion. Dette er et økende miljøproblem. Det er imidlertid usikkert om dette prosjektet kan få spillemidler. Likevel settes det opp i handlingsplanen da det er et viktig prosjekt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...