Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Glede over regjeringsavtalen

JUBEL: Sørlandshøyre jublet da avtalen var klar. Fra venstre Lillesand-ordfører Arne Thomassen, stortingsrepresentant Svein Harberg fra Aust-Agder, stortingsrepresentant Norunn Tveiten Benestad fra Vest-Agder, Lindesnes-ordfører Janne Fardal Kristoffersen, Kristiansand-ordfører Harald Furre og stortingsrepresentant Ingunn Foss fra Lyngdal. Foto: Privat

Lokale høyrepolitikere jubler over den nye regjeringsavtalen som sikrer Venstre en plass i regjeringen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

AVMÅLT: Også Lyngdal Venstres Torunn Tjomsland er fornøyd med avtalen. Hun har gått fra å være skeptiker til å bli tilhenger av regjeringssamarbeidet.

Unni Nilsen Husøy (Frp) medgir at hun var skeptisk på forhånd. Men etter at avtalen er i havn, mener hun at Venstre kanskje ga mest i forhandlingene. Nilsen Husøy er varaordfører i Audnedal og vararepresentant til Stortinget.

Mot sentrum

– Det synes helt klart at alle partene i disse forhandlingene har vært innstilt på å få til en avtale. Da skal det mye til om de ikke klarer det, også, sier hun.

Hun understreker at man både må gi og ta i samarbeidsforhandlinger.

– Jeg jubler selvsagt ikke over dieselavgiften. Og et forbud mot pelsdyravl vil koste mange arbeidsplasser. På den annen side har vi fått gjennomslag om eiendomsskatt og innvandring og integrering. Dette er en avtale som er til å svelge, sier hun til Lyngdals Avis.

– Avtalen har trukket regjeringen et godt steg mot sentrum. Det er godt nytt for miljø og klima at vi parkerer en konsekvensutredning av oljeboring i Lofoten og Vesterålen og at vi fortsatt vil ha forutsigbarhet for elbiler, sier Torunn Tjomsland.

Taburetter

– Når det gjelder fordelingen av taburetter, må vi komme tilbake til det, legger hun til.

Stortingsrepresentant Ingunn Foss er strålende fornøyd med avtalen.

Høyrerepresentanten fra Lyngdal lister opp gode avtalepunkter på sin sektor, næringspolitikken.

– Dette er rett og slett et viktig kapittel for oss på Sørlandet. Avtalen sikrer grønne jobber og bærekraft på alle felt. Vi får fullt trykk på forskning og utvikling og vil kunne stimulere gründere, sier hun.

Les mer om lokale reaksjoner på avtalen i torsdagens papirutgave av Lyngdals Avis!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...