Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Gjør listetoppene klare til valg

LISTETOPPER: Listetoppene fra kommunene rundt var samlet i Rådhuset for skolering. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Lørdag formiddag var listekandidatene i Frp, samlet i kommunestyresalen på Rådhuset i Lyngdal for å gjøre seg klar til høstens kommunestyre- og fylkestingsvalg.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

POLITIKK: – Vi var samlet 18 listekandidater fra Audnedal, Lyngdal, Flekkefjord, Kvinesdal, Lindesnes, Mandal og Søgne, sier Unni Nilsen Husøy til Lyngdals Avis. Hun er listetopp og ordførerkandidat for Lyngdal Frp.

– Tidligere i år hadde vi skolering for listekandidatene våre i sammenheng med årsmøtet, sier lokallagsleder i Kvinesdal, Kjell N. Nilsen som stod i bresjen for å ordne lørdagens kurs.

Fylkesleder i Frp, Christian Eikeland var innom og snakket om valgkampstrategien til partiet.

Gisle Meininger Saudland, stortingsrepresentant fra Flekkefjord hadde også en tale om debatteknikk.

Sosialt og lærerikt

– Frp er utrolig flinke til å skolere, både sentralt og lokalt. Med dette kurset har vi det også hyggelig sammen, og bygger et enda bedre fellesskap som er viktig for samarbeidet, sier Husøy ti Lyngdals Avis.

– Vi er veldig godt fornøyd med oppmøtet, og har hatt en skikkelig koselig dag, samtidig som vi er saklige!

Topp ti på fylkestingslista

– Alle vi som er her vil noe, og interessen har gått opp den siste tiden, sier Unni Nilsen Husøy.

Tre av listekandidatene fra lokallagene er også på topp ti på Frp's kandidatsliste til fylkestinget.

Ingrid Williamsen fra Farsund er nummer tre, Unni Nilsen Husøy fra Audnedal er nummer syv, og Torbjørn Klungland fra Flekkefjord er nummer ni på lista.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...