Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Fellesnemnda skal bruke 7,8 millioner i år

BUDSJETT: Sten Sørensen, Jan Ougland, Tønnes Seland, Unni Nilsen Husøy, Johan Eikeland, Mikal Stene, Jan Kristensen, Eivind Arnt Husøy, Sebastian Sjøberg, Reidun Bakken, Karsten Fidjeland og Torunn Tjomsland skal vedta budsjett for fellesnemnda til uka. Til høyre prosjektleder Ann Karin Fuglestad. Foto: Lars Rekaa (arkivfoto)

25. januar skal fellesnemnda fastsette fordelingen av statstilskuddet på 20,5 millioner kroner.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 20.01.2018 kl 09:32

KOMMUNESAMMENSLÅING: Fellesnemnda for Nye Lyngdal, som forbereder kommunesammenslåingen, har 20,5 millioner kroner å rutte med over tre år. I fjor brukte den 1,7 millioner kroner, melder Lindesnes Avis.

7,8 millioner i år

Nemnda budsjetterer med å bruke 7,8 millioner kroner i 2018. Største utgiftspost er lønn.

Det statlige tilskuddet er et engangstilskudd engangstilskudd som skal brukes over årene fram til kommunesammenslåingen er et faktum, 1. januar 2020.

I 2018 skal nemnda bruke 7,8 millioner kroner, og neste år 11 millioner.

Innsparing

Den største enkeltposten er lønn. Den er på totalt 7,6 millioner kroner. Nest største post er datautgifter på 4,65 millioner kroner og deretter følger konsulenttjenester med 2,6 millioner.

Regnskapet for 2017 viser at fellesnemnda for Nye Lyngdal brukte 1 686 755 kroner i fjor. Det er en innsparing på vel 32 000 i forhold til budsjett. Disse pengene kan brukes i år og neste år.

Til tross for innsparingen, var det en ikke ubetydelig budsjettoverskridelse på bruken av konsulenttjenester. Budsjettet sa 300 000 kroner, regnskapet viste 419 315 kroner. Øvrige poster viste altså mindreforbruk.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...