Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Eldrerådet ønsker langtidsparkering

ELDRERÅDET: Det er ønske om langtidsparkering ved Rom/Handelsparken. Foto: Per Thime

Det var et forslag fra Jan Kåre Nakkestad, men nå har Eldrerådet i Lyngdal sagt sitt: Også de ønsker langtidsparkeringsplasser ved Handelsparken.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

PARKERING: Eldrerådet hadde saken oppe til behandling i sitt forrige møte. I et brev fra rådet som er sendt til kommunen heter det blant annet:

– Lyngdal eldreråd oppfordrer Lyngdal kommune til å ta et initiativ til å få tilrettelagt et område på Rom som kan benyttes til langtidsparkering.

Begrunnelsen til rådet er at man må legge forholdene til rette, slik at det blir attraktivt å reise kollektivt. I dag er parkeringsplassene ved Rom private.

– Eldrerådet ber Lyngdal kommune rette en henvendelse til eierne av parkeringsplassene/grunnen ved Lyngdal Inn og Handelsparken og anmode dem om å få leid et passende antall parkeringsplasser i tilknytning til bussholdeplassene på disse stedene.

Dersom kommunen ikke får til noen avtale med eierne av disse områdene, minner Eldrerådet om området kommunen eier fra Høylandsveien og vestover langs med E 39 (Helsehustomta) for eventuelt langtidsparkeringsplass.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...