Si din mening om kommuneplanen

På torsdag er det nytt folkemøte

FOLKEMØTER: Forrige onsdag var det godt oppmøte da Statens Vegvesen hadde folkemøte i kulturhuset om nye E39. Førstkommende torsdag inviterer kommunen til nytt folkemøte, i kommunestyresalen i Lyngdal rådhus. Her skal det handle om den nye kommuneplanen. Foto: Lars Rekaa

Kommuneplanen til Lyngdal kommune blir byens viktigste styringsverktøy i årene som kommer. Torsdag blir det rikelig anledning til å stille spørsmål om den.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Etter at denne uken er lagt bak oss, har Lyngdal rukket å holde to folkemøter i det nye året.

Forrige onsdag var Kulturhuset fylt til randen av folk, da Statens vegvesen inviterte til folkemøte om E39.

I kommunestyresalen

Denne gangen er det Kommuneplanen 2014-2025 for Lyngdal kommune som skal gjennomgås. Det skjer førstkommende torsdag, fra klokken 18 til 20.

Da inviteres alle interesserte til kommunestyresalen i Lyngdal rådhus, til en presentasjon av planforslaget.

– Her blir det en generell gjennomgang med vekt på de endringene som er gjort siden forrige offentlige ettersyn. Det blir selvsagt også rikelig anledning til å stille spørsmål, skriver Lyngdal kommune på egen hjemmeside.

Der vil kommunens administrasjon svare på spørsmålene.

FØRSTE FOLKEMØTE: I fjor høst var det folkemøte om Akersmyr, som er en del av kommuneplanen. Foto: Anja Benjaminsen

Annen gangs høring

Kommuneplanen 2014-2025 er for tiden ute til 2. gangs høring.

Kommuneplanen er kommunens overordnede styringsdokument og skal ivareta både kommunale, regionale og nasjonale mål, interesser og oppgaver. Plandokumenter og skjema for innspill kan ses på informasjonssiden om kommuneplanen.

Lyngdal kommunestyre har i sin 2. gangs behandling av planforslaget vedtatt å legge arealdel for «Kommuneplan for Lyngdal 2014 - 2025» ut til ny høring og offentlig ettersyn.

Frist for å komme med innnspill til planen er satt til fredag 6. februar.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...