«På grensen til offentlig mobbing»

SENTERPARTIET: Karsten Fidjeland var ikke imponert over språkbruken i forbindelse med sak om parkeringsvakt i Lyngdal. Foto: Per Thime

Senterpartiets Karsten Fidjeland mener Kristelig Folkepartis oppførsel i saken om parkeringsvakt i Lyngdal er på grensen til offentlig mobbing.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FORMANNSKAP: - La parkeringsvakten få fortsette i jobben frem til det er tatt en beslutning, sa Fidjeland i formannskapet torsdag.

Sten Sørensen (KrF) fulgte opp i debatten:

- Mitt forslag er at parkeringsvakten blir permittert med umiddelbar virkning.

- Denne saken har dessverre utviklet seg så negativt at det minner om offentlig mobbing, sa Fidjeland.

Sørensen kom med denne replikken:

Ikke mobbing

- Det er ikke mobbing mot person, men jeg snakker om systemet i denne saken.

Heller ikke Arbeiderpartiets Tordis Blørstad var fornøyd med måten dette er håndtert på.

- For det første er dette storm i et vannglass. Nå har lokalavisene skrevet om dette, men vi kan ikke avskilte en kommunalt ansatt i lokalpressen. Også jeg reagerer på språkbruken i deler av denne saken.

Etter en forholdsvis lang debatt kom man til slutt frem til at det skal opprettes et utvalg, eller arbeidsgruppe som skal se på hvordan parkering skal gjennomføres i sentrumsområdene.

SAMLET: Formannskapet samlet til møte i dag. Foto: Per Thime

Heller ikke den delen av debatten gikk knirkefritt. Leder i markedsforeningen, Thor Ove Aas, fikk nemlig en del pepper. Han var også til stede under debatten i formannskapssalen.

Styrelederen

- Jeg mener Aas ikke skal være med i gruppen, fordi han allerede så klart har flagget sitt standpunkt i denne saken. Det kan godt være noen med fra markedsforeningen, men etter mitt syn bør det være styrelederen, sa Stene.

Det ble ikke slik.

For arbeidsgruppen som ble satt ned består av

  • Ordfører Jan Kristensen
  • Leder av HMPD - Roar Lindland
  • Kommunestyremedlem og daglig leder i LYMF - Thor Ove Aas
  • Raådmannen - Norman Udland
  • Representant fra enhet for Tekniske tjenester

Det er ordfører Jan Kristensen som skal lede arbeidet.

Saken om parkeringsvakt i Lyngdal kan komme på kartet igjen allerede til neste møte i formannskapet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...