Bane Nor har lite å si om Audnedal stasjon

SÅRT TILTRENGT: Unni Nilsen Husøy har fortsatt tro på at Jernbaneverket vil prioritere en nødvendig heving og forlengelse av perrongen på Audnedal stasjon. Foto: Lars Rekaa

Unni Nilsen Husøy er ikke imponert. Bane Nor ofrer fire linjer på stasjonene Audnedal og Nodeland.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KAMP FOR STASJONEN: Hun håper likevel at et møte med Jernbanedirektoratet 6. mars vil innebære et klarsignal for utbedring av stasjonen.

Audnedal kommune har lenge kjempet for en oppgradering av Audnedal stasjon. Særlig er det behov for å utforme perrongen mellom sporene på stasjonen. Denne er både for kort og for lav. Dessuten truer den med å smuldre opp.

Varaordfører Unni Nilsen Husøy (Frp) i Audnedal har sammen med andre lokalpolitikere stått fremst i kampen for å få til en oppgradering av stasjonen. Kommunen er beredt til å bidra med egne penger for å få gjort arbeidet.

– Vi kan jo ikke skryte på oss at Audnedal stasjon fikk mange linjers omtale på et dokument på 147 sider, sier hun til Lyngdals Avis.

– Jeg velger å tro at til tross for det vil vi bli prioritert. Det med bakgrunn i at det her er snakk om småpenger vi ber om, og ikke full opprustning av stasjonen.

– Det ville være veldig rart og helt forkastelig hvis de ikke ser behovet av å ruste opp en stasjon som er bygd i 1943 og ikke gjort noe med i siden. Jeg velger å tro at Jernbanedirektoratet setter sikkerhet og universell utforming foran utbygging av fungerende stasjoner, slår Unni Nilsen Husøy fast

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...