Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Planlegger sommer i sentrum

MORO: Rundt 5000 tilhørere fant veien til de fire arrangementene i Alleen i fjor sommer. Været var strålende, og når juli kommer i år, da kan det bli nok en flott måned for arrangementer i Alleen. Foto: Lars Rekaa

I fjor var det en knallsuksess, og Rudolf Danielsen håper og tror på samme respons i juli.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SNART SOMMER: De kom fra hytter, hus, telt og campingvogner fra hele distriktet. I fjor sommer svingte det virkelig i Lyngdal, hver eneste fredag i juli. Konseptet som Rudolf Danielsen fikk ideen til var noe som folk hadde savnet om sommeren. Det var faktisk en innertier, sa flere.

- Ja, det viste seg å bli veldig bra. Vi visste jo ikke helt hva vi gikk til, og til det første arrangementet ble det mye mer folk enn det vis hadde sett for oss. Men det å hente inn noen ekstra stoler var bare gøy. Nå ser vi frem til at sommeren kommer og at vi skal få til lignende arrangementer, sier Rudolf Danielsen.

Fire fredager

Sommeren i fjor var av den perfekte sorten når det kom til arrangementer utendørs. Sol og god varme trakk folk ut, også til Alleen. Det er ikke skrevet avtaler med artister for sommerens opptredener, men ting er på gang.

FEST: I fjor sommer tok Rudolf Danielsen og Gaute Ubostad ansvar for sommeren i Lyngdal. Sommer, sol og musikk ble en fulltreffer i Alleen. Nå er planleggingen i gang for kommende suksesser. Foto: Per Thime

- Vi har ennå god tid til å planlegge, og det er en del som skal på plass. Vi jobber for øyeblikket med underholdningen og har en del på gang, men som ikke er avklart ennå, forteller innehaveren av Fat Tire Garage

Matservering

I fjor sommer var det flere høydepunkt å ta med seg. Onsdagsbandet, Popjam, Bryggebandet og Kjells Bells for å nevne noen. Det er godt mulig at noen av disse dukker opp igjen til sommeren.

- Og så ønsker vi å gjøre noe med servering av mat under arrangementene. I den forbindelse snakker vi med aktører som kan være med og levere litt festivalmat, forteller Danielsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...