Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Patrick tatoverte seg for den gode sak

GOD SAK: Patrick Egeland har nettopp lagt seg på benken. Vilde Børresdatter Moe er i gang med klovnetattisen. Foto: Per Thime

Patrick Egeland har ei datter på tre år som er født prematur. I tre år har hun vært inn og ut av sykehus. Pappa Patrick kom over sykehusklovnene og ville spre litt glede.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SYKEHUSKLOVNENE: – Etter tre år ser det bedre ut. Min datter er fortsatt underernært, men det går rette veien, sier han til Lyngdals Avis.

Han er i Lyngdal hos Pigmentet Tatovering & Skjønnhet. Da han var på sykehuset sammen med datteren i Arendal kom han nemlig over sykehusklovnene.

– De gjør et utrolig godt stykke arbeid og gledet mange barn og unge. Jeg kledde meg også ut som klovn på avdelingen, men tok den litt lenger. På siden til sykehusklovnene opprettet vi en innsamlingsaksjon og satte oss et mål om å samle inn 5000 kroner. Fikk vi det, da skulle jeg tatovere en klovn bak på leggen.

Litt vondt

Derfor havnet mannen fra Mandal i Lyngdal og inne i salongen til Vilde Børresdatter Moe.

– Jeg hørte om dette og tenkte at her skulle også vi være med. Jeg tegnet en klovn og her er vi i gang, sier hun.

På benken ligger Patrick, muligens litt nervøs - men ikke skrekkslagen. Han har nemlig flere andre tatoveringer.

– Der ballongen er, kan det nok kjennes litt smerte, men det går nok fint, sier han.

Aksjon på lørdag

I et par timer lå mandalitten på benken, avbrutt av et par små pauser. Resultatet ble bra, og er man klovn skal det også brukes farger, nesten et helt fargekart.

– Jeg er strålende forsnøyd med resultatet. Nå gleder jeg meg til å vise tatoveringen fram for datteren min og alle andre som vil se den. Jeg er stolt av å ha en klovn i alle farger på leggen.

Lørdag er det aksjonsdag, til inntekt for sykehusklovnene. Vilde Børresdatter Moe åpner sin butikk for dem som vil støtte med penger - og en tatovering.

Gratis arbeid

– Vi stiller med en rekke ferdige design du kan velge fra for 700 kr. man betaler 200 kroner for materiell til tatoveringen og donerer minimum 500 kr til innsamlingen - men gjerne mer. Arbeidet gjør vi selvfølgelig gratis, sier hun.

Det er utarbeidet en del motiver folk kan velge på lørdag. Innehaver av butikken håper på god oppslutning.

– Vi ønsker å bidra til å spre litt glede i hverdagen til barn på sykehus, og inviterer derfor til dette hvor alt overskudd går til sykehusklovnene sitt arbeid.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...