Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Overtidsdrama da Lyngdal vant toppkampen

MÅL: Peder Sanden scorer fra skrått hold og utligner her til 1–1. Foto: Per Thime

To minutter på overtid sikret Espen Hægeland seieren for Lyngdal, på straffespark.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2018 kl 15:05

FOTBALL: – Dette var utrolig deilig, og at det skjer to minutter på overtid er bare flott, sa Espen Hægeland etter kampen.

Da hadde han satt spikeren i Express-kista og sørget for at det ble tre poeng til hjemmelaget og fortsatt tabelltopp.

Men vi drar oss gjennom den første omgangen, for den var ikke gammel da Express tok ledelsen. Det var bare spilt et drøyt minutt da Steinar Berås fyrte av et langskudd. Keeper Aron Lindstrand kunne bare se ballen krype inn nær nettveggen.

Rask utligning

Det var i det hele tatt en frisk åpning på kampen, hvor gjestene startet best de sju første minuttene. Men da det var spilt i åtte minutter var det fart i hjemmelaget - og Peder Sanden. Han dro seg oppover langs høyresiden, ned mot dødlinja og så ut som han skulle slå et innlegg. Men det ble et skudd ut av det, og det sneik seg også forbi keeper og da var det utligning.

Foto: Per Thime

De første 20. minuttene oste det av innsats fra begge lag, og etter 15. minutter var det igjen Express som kom foran. Målet; det bør egentlig glemmes, for her rota både forsvar og keeper det til for Lyngdal. Aron Lindstrand var utenfor 16-meteren, men forsvaret var heller ikke på plass da Kristian Eriksen fikk en enkel oppgave med å sette inn 2-1 målet.

Kom tilbake

I langt over 20. grader var det ganske imponerende å se innsatsen spillerne la ned. Fire minutter etter Express-ledelse var det igjen hjemmelaget sin tur.

Inne i 16-meteren ble det skreket på offside, men Daniel Berglund fikk godkjent målet og dermed var det 2-2, noe som holdt seg ut den første omgangen.

Foto: Per Thime

I andre omgang var det Express som hadde ballen mest, og kanskje et spillemessig overtak. Gjestene var et robust lag, litt som Lyngdal. Det ble mange dueller, og det ble delt ut noen gule kort til begge lag.

Hjemmelaget hadde både en, to og tre muligheter til å score de siste 45, men det gikk til overtid før målet kom. Peder Sanden ble dratt ned fire centimeter innenfor 16-meteren og dommeren blåste for straffe.

Espen Hægeland var kald og rolig, i varmen, og scoret sikkert. Dermed ble det 3–2 seier.

– Vi visste dette ville bli en hard kamp, men at vi trekker vinnerloddet til slutt er jeg selvsagt godt fornøyd med. Vi har hatt en meget bra uke på trening, hvor det har vært tøft. Det får vi også igjen for i dag, sier en meget glad og lettet kaptein, Espen Hægeland.

Og under her kan du sjekke jubelen fra garderoben, og klippet er hentet fra klubbens side på Facebook.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...