Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Over 400 kunder ville ha 100 gavekort

ÅPNING: Butikksjef Elise Østebø klippet snoren sammen med Jan fra Farsund. Han var den første kunden da Rusta åpnet i Lyngdal. Foto: Per Thime

Da Rusta åpnet i Handelsparken i morges var det trengsel. De første i køen kom allerede sent tirsdag kveld.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

ÅPNINGSKALAS: - Jeg var her klokken halv tolv i går kveld, men la meg til i bilen, sa Harald fra Kvinesdal bare noen minutter før Rusta åpnet i formiddag.

Han var ikke den eneste som var tidlig på an for å hanke inn et gavekort. Cathrine og Jan hadde tatt turen fra Farsund, sammen med et munnspill de hadde i lomma.

Kunne en sang

BARE FORNAVN: Harald, Cathrine og Jan var de aller første i køen da Rusta åpnet. De kom allerede sent tirsdag kveld. Foto: Per Thime

- Det ble ikke rare utvalget av sanger, for jeg kan bare en sang, sa Jan. Det gikk i Flåklypa gjennom natten, men trolig til glede for de etter hvert mange som kom da det nærmet seg morgen.

- Vi ble flere og flere, og en del kom ut av parkerte bilder da de så køene vokse, fortsetter Jan.

Da klokken ble 09.00 var det åpning. Over 400 personer hadde da ankommet Handelsparken for å sjekke ut den nye butikken.

BUTIKKSJEF: Elise Østebø var meget godt fornøyd da Rusta åpnet i Handelsparken. Foto: Per Thime

- Dette er bare helt utrolig, og vi kunne ikke drømt enn en bedre start enn dette, sa butikksjef Eline Østebø til Lyngdals Avis etter åpningen.

Ikke bare kortreist

For i køen var det trolig godt over 400 personer i minuttene før dørene åpnet. De kom fra flere steder i Agder. Kvinesdal, Farsund, Høægebostad, Lyngdal og til med fra Froland i Aust-Agder.

Etableringen av Rusta i Lyngdal var kjedens 24. butikk i Norge. Under kan du se et lite klipp da vi hadde en ørliten sending på Facebook.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...