Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Oppretter tilsynssak

Vedkommende ringte fire ganger og ventet og ventet – på svar. Så mye venting ble det at det blir opprettet tilsynssak mot Audnedal helsesenter.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KLAGER: – Ringte fire ganger før jeg fikk svar. Første gang gav jeg opp etter to minutter, andre forsøk varte i 20 minutter (dvs. samtalen ble koblet ned når klokka rundet 20 minutter.) Tredje forsøk varte i 10 minutter og fjerde forsøk gav svar innen de to minuttene. Etter min mening er dette langt fra godt nok.

Det skriver en innbygger som hadde behov for å komme i kontakt med Audnedal helsesenter. Det viste seg altså å være vanskelig, for vedkommende ble sittende i telefonkø.

Kriterier for svar

I et brev fra Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder kommer det også et svar.

– Systemet for mottak av telefonhenvendelser skal innrettes slik at 80 prosent av alle henvendelser normalt kan besvares innen to minutter, heter det i svaret.

Dét var ikke helsesenteret i nærheten av denne gang.

Oppretter tilsyn

Dermed har Fylkesmannen bestemt seg for at det hele skal behandles som en tilsynssak. I den forbindelse har man bedt om å få oversendt en redegjørelse fra kommunen om det aktuelle forholdet. I tillegg ønsker de:

• En informasjon om hvordan kommunen/Audnedal helsesenter fortløpende monitorer responstiden på telefonhenvendelser. Dersom det foreligger statistikk på responstid ber vi om å få oversendt dette.

• Uttalelse fra involvert helsepersonell ved Audnedal helsesenter om hvordan telefonhenvendelser og responstid ivaretas i det daglige.

Kommunens svarfrist går ut denne uken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...