Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Ønsket Ford velkommen tilbake til bilbyen

BREMSERØRKUTTEREN: Ordfører Jan Kristensen håndterte bremserørkutteren og åpnet Bilservice Lyngdal. Til venstre Johnny Brekke i Bilservice Egersund og til høyre daglig leder i Bilservice Lyngdal, Stian Godderstad. Foto: Lars Rekaa

Det var en fornøyd Lyngdal-ordfører som kuttet bremserør og åpnet Lyngdals nye bilforretning torsdag formiddag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2018 kl 12:22

BILBYEN: Jan Kristensen understreket at han ønsker alle nye bedrifter velkommen. Men han var spesielt fornøyd med å kunne ønske Ford velkommen tilbake.

– Dette er jo litt som historien om laksen i Lygna, sa Kristiansen.

Personlige minner

Han kunne også dele personlige minner med de frammøtte.

– Min far kjøpte sin første bil, en Ford 12M i 1963. Da jeg selv fikk førerkort, i 1978, fikk jeg låne familiens Granada, fortalte han.

Daglig leder for Bilservice Lyngdal, Stian Godderstad, benyttet for sin del anledningen til å takke. Han takket Bilservice Egersund og Johnny Brekke forn at de ville satse på Lyngdal, han takket alle leverandører og entreprenører som hadde stått på for åpningen.

Ti nybilsalg

– Vi har vært store i Lyngdal i 50 år tidligere. Nå begynner vi bra. Vi har allerede solgt ti nye biler – før åpningen!. sa han.

Johnny Brekke i Bilservice Egersund er i ferd med å få virkelig store muskler i bilbransjen på Sørlandet. Fra før av eier han Ford-forhandlere i Kristiansand, Mandal og Flekkefjord.

– Målet er å gjeninnføre Ford i Lyngdal, der Ford har vært et stort bilmerke, sier han til Lyngdals Avis.

Millioninvestering

– Jeg er overbevist om at det er plass til et bilmerke til her. Bare salget så langt viser det.

Brekke sier han og selskapet i Egersund har investert 2,5 millioner kroner i verkstedet på Kvavik.

– I tillegg kommer investeringer rundt verkstedet. Og mer skal det bli, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...