Ønsker større uteområde

BEDRE PLASS: Sentrumsgården ønsker seg bedre plass utenfor. Foto: Per Thime

Narvesen er ute av Sentrumsgården, men det er ønske om å få inn ny leietaker. Sentrumsgården ønsker seg større uteareal for å bedre mulighetene til å få inn kafe eller annen virksomhet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

UTEOMRÅDE: I over ti år var Narvesen inne som leietaker i Sentrumsgården. I slutten av august var det slutt. Virksomhetene i Lyngdal ble lagt ned. Omsetningen var ikke god nok.

En av årsakene til sviktende omsetning skal være uteareale, eller mangel på det.

Trafikkendring

– En viktig årsak er at det etter ombygging for tre år siden ble mindre utearealer med plass til benker og annet. At også trafikken endret seg fra toveis til enveiskjøring etter at miljøgata kom på plass, har nok også spilt en rolle.

Det skriver styreformann Lars Kristian Igland i et brev til kommunen. På vegne av Sentrumsgården søker han derfor om å leie 35 kvadratmeter uteareal foran de tidligere lokalene til Narvesen.

To meter

– Det aktuelle området gjelder den enveiskjørte veien som er bygget med brostein. Det området har i dag cirka seks meter bredde, og vi ønsker å leie i underkant av to meter. Breddekrav til enveiskjørt vei er fire meter, skriver han.

I vedlegget til kommunen er det lagt ved tre skisser som viser hvordan det er tenkt. Styrelederen tror at ved å leie uteområde som nevnt, så vil det også bli større mulighet for å få inn en kafe eller butikk.

– Ja, vi tror et slikt område vil være bra for hele gatemiljøet rundt Kulturhuset og Sentrumsgården.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...