Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Ønsker seg skøytebane i Rådhusparken

GLATT: Det hender det er glatt i Rådhusparken i Lyngdal. Ungdomsrådet ønsker seg ordentlig skøyteis. Foto: Arkivfoto

Ungdomsrådet i Lyngdal har bevilget 50 000 kroner til et forprosjekt for å se på muligheten til å anlegge en skøytebane i Rådhusparken, eller i et annet område sentralt i Lyngdal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

PLANER: I første omgang skal en få til et forprosjekt, det vil si å sette opp forslag til hvordan dette kan gjøres. I den forbindelse er det engasjert en person som har erfaring med skøytebaner og som skal ta seg av den videre planen.

– Representanter for ungdfomsrådet har deltatt på to befaringer i Kristiansand og Flekkefjord for å se på skøytebanene som er bygget der, sier Marius Thoresen til Lyngdals Avis.

Han er Ungdomsrådsveileder og saksbehandler i kommunen.

Flere metoder

Det er flere måter å anlegge en skøytebane på. På de to befaringene som har vært, har man sett to måter å gjøre det på.

I Kristiansand er skøytebanen portabel, som betyr at den settes opp hver høst og tas ned igjen til våren. I Flekkefjord er det en kunstgressbane som brukes i sentrum. Der kan man altså benytte den til flerbruk resten av året.

– Det er det vi blant annet skal se på. Hvordan den skal være, hvis det blir noe av. Vi har ikke sett på det som har med pris å gjøre, men vi håper jo at dette kan realiseres, sier Thoresen.

Godt tiltak

Han mener forslaget fra Ungdomsrådet er godt.

– For ungdomsrådet sin del vil dette være et godt prosjekt for å promotere ungdomsrådet og gjøre rådet kjent for Lyngdals befolkning, samtidig som dette er et prosjekt som vil komme alle barn og unge i Lyngdal til nytte. Saksbehandler er derfor positiv til at ungdomsrådet bruker såpass mye penger på dette.

Og ikke nok med det, for dette er noe til hele byen.

– Befaringen viste at dette er en lavterskel idrett som er for alle, samtidig som det kan fungere som en positiv møteplass for hele befolkningen i Lyngdal. Skoler, barnehager og barn og unge i Lyngdal vil spesielt kunne dra nytte av dette anlegget som vil ligge sentralt i Lyngdal og gi en helt ny dimensjon til byen Lyngdal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...