Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Onsdag vil det kjennes som 24 minusgrader

KALDT: Det er meldt kaldt de neste dagene og onsdag blir den kaldeste dagen. Illustrasjonsbilde.

Det er meldt svært kaldt de neste dagene, med onsdag som den kaldeste. Når man tar med vind som er meldt vil det kjennes mye kaldere.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Det er VG som har regnet på temperaturen. Onsdag er det meldt om minus 12 grader om formiddagen i Lyngdal.

I Audnedal blir det enda kaldere. I Sveindal meldes det 12 grader tirsdag og 16 minus på onsdag. På Undeland, på heia mellom Kvås og Konsmo meldes det om 11 kalde tirsdag og 15 minus onsdag.

Det vil kjennes som det er mye kaldere. For med liten kuling fra nordøst vil det kjennes godt. 11 sekundmeter vind er det meldt.

Da vil den «følte» temperaturen være hele 24 minusgrader. I Audnedal er det også meldt om vind, slik at den «følte» temperaturen der vil være på minus 28 grader.

Meteorologisk institutt har sendt ut Obs-varsel om fare for ising for fartøyer i Rogaland.

Det samme vurderes også for Vest-Agder.

– Jeg ser ikke bort fra at dette OBS-varselet om ising blir utvidet til også å gjelde Sørlandet og Telemark, sier statsmeteorolog Rafael Escobar Løvdahl ved Meteorologisk institutt til VG.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...