Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

...og i kveld er det returkamp!

Foto: Skjermdump fra Twitter

Det ble en het seanse da Lyngdal spilte vårens oppgjør mot Jerv-rekruttene. Laget fra Grimstad ville utsette kampen bare 20 timer før avspark, men slik ble det ikke. I kveld er det returkamp.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Det gikk en smule varmt for seg da lagene møttes i det første oppgjøret. Spesielt var det Arne Sandnstø som reagerte, treneren til Jervs lag i OBOS-Ligaen.

– Vi gjerne gratulere Lyngdal med NOT fair play. Nekter å utsette kamp, vi må spille med meget ungt lag, 40 årig utviklingssjef og materialforvalter på laget. Stiller mer enn toppet hvis vi kan neste gang. Gratuler!

20 timer før kamp

Det gikk det med på Twitter for Jerv-treneren. Det hører med til historien at Lyngdal fikk henvendelsen bare 20 timer før kampen skulle spilles, og dermed var det heller ikke aktuelt å utsette kampen.

FORRIGE GANG: Lyngdal møtte et meget redusert Jerv 2 i vår, men i kveld er det trolig bedre motstand. Foto: Per Thime

Men i kveld er det altså ny kamp. Jervs A-lag spilte i går hjemmekamp mot Florø, og har trolig tilgjengelig et mye bedre mannskap enn de stilte med i den forrige kampen.

Tett kampprogram

Lyngdal er inne i et hardt kampprogram. Fredag var det kamp mot Arendal 2 (seier 3–2), Jerv 2 i kveld før det er kamp hjemme mot Mandalskameratene på lørdag.

I kveld får de ventelig meget tøff motstand, hvis Jerv mønstrer spillerne som ikke deltok for A-laget i søndagens.

LES OGSÅ: Feide jerv av banen

Mye tyder på at verken klubbens materialforvalter eller den 40 år gamle utviklingssjefen deltar.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...