Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Oda vant Mathias-stipendet

OVERRASKET: Oda Nissen Hansen mottok Mathias-stipendet. Foto: Per Thime

Hun er en av klubbens største talenter, og i kveld fikk Oda Nissen Hansen Mathias-stipendet på 5000 kroner.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.11.2018 kl 07:50

AVSLUTNING: Det var under Lyngdal ILs avslutning i Kulturhuset denne seansen var. Mathias-stipendet er rett og slett etter fotballspilleren Mathias Rasmussen fra Lyngdal.

- Dette var helt utrolig og ikke minst var det helt uventet, sier Oda Nissen Hansen til Lyngdals Avis.

Vant selv pris

Bakgrunnen for stipendet er Mathias Rasmussen, den tidligere Lyngdal-spilleren som først gikk til Start før han satte kursen til FC Nordsjælland der han spiller nå.

Rasmussen var på Statoils talentleir, mottok 25 000 kroner, men kravene var at pengene måtte brukes til en organisasjon eller til videreutvikling. Rasmussen ga hele beløpet til moderklubben i Lyngdal.

Dermed blir det et talentstipend ut av det.

I fjor var det Elise Vindheim som mottok stipendet, og også denne gang falt det på ei jente.

MATHIAS-STIPENDET: Oda Nissen Hansen mottok Mathias-stipendet på 5000 kroner. Til venstre fotballleder John Stensland. Foto: Per Thime

- Oda er allerede en veldig flink fotballspiller, hun yter alltid god innsats, er et forbilde for andre på laget og mye mer, sa leder i fotballgruppa, John Stensland.

Hun spiller både på 16-års laget og damelaget i 3. divisjon.

Vil forsøke seg videre

I salen kokte det da Nissen Hansens navn ble lest opp. Lettere sjokkert tuslet hun ned trappene i den store salen i Kulturhuset. Hun skulle på scenen og motta en flott pris.

Det gjorde hun til god applaus fra alle de fremmøtte. Det var en populær vinner.

- Nei, dette visste jeg ikke noe om, men du verden så kjekt det var å få en slik pris. Det inspirerer til videre innsats. Planen min er å gjøre ferdig ungdomsskolen, ta ett år ved KVS, før jeg reiser bort for å finne en linje for idrett.

For hun har mål.

- Jeg har lyst å se hvor god jeg kan bli, og dette bare inspirerer mer. Jeg ble overrasket og aner ikke hva jeg skal bruke pengene til, sier hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...