Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Oda Nissen Hansen scoret fire i første hinder til cupfinalen

Dette er Lyngdal J14s siste sjanse til å vinne Lyngdal Cup, en sjanse de vil gripe med begge hender.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 03.08.2017 kl 13:56

Et pasningssikkert, angrepsvillig og sjanseskapende lyngdalslag kjørte over Helleland på åpningsdagen av Lyngdal Cup.

4–1-ledelsen til pause økte til 8–1 da dommeren blåste av kampen, en maktdemonstrasjon fra Lyngdal J14.

Oda x4

Halvparten av målene ble scoret av lagets kaptein, Oda Nissen Hansen.

– Vi vil vinne Lyngdal Cup, svarer hun på spørsmål om lagets ambisjoner.

Lagets fire øvrige scoringer ble satt av trillingsøster Tuva Nissen Hansen, Ida Kristine Frøitland, Adine Skårdal Ingebretsen og Emma Rasmussen.

Bildeserie: Åpningsdagen av Lyngdal Cup i bilder

Solid start

Det var en tilfreds trener som kunne konstatere at jentene ikke bare visste hvor målet stod, men de spilte også fin fotball.

– Dette var veldig bra, og det vi håpte på. Det er viktig å få en god start og tre poeng, sier Anita Drageland Stakkeland, som leder laget sammen med Elin Rugland Falkum.

Treneren får støtte av kapteinen.

– Vi spilte bra, og gjorde det vi fikk beskjed om, sier kaptein Nissen Hansen, godt fornøyd med det lagvenninnene leverte i regnværet på Lyngdal stadion.

Tre kamper før sluttspillet

Etter kamp fikk spillerne klar beskjed om å spise godt og få på seg tørt tøy så fort som mulig. Ny kamp venter nemlig samme kveld, mot Moi IL. På fredag møter laget Bogafjell og Bryne, og de to beste lagene i puljen går videre til A-sluttspillet.

– En har jo veldig lyst til å vinne cupen, men vi vet at det blir steintøft. Bryne og mange andre gode lag er her. Vi får det ikke lett, så vi får ta kamp for kamp, sier Drageland Stakkeland.

Vinnervilje

Kapteinen gikk etter kampslutt med ispose på høyrebeinet, men tror hun blir klar til i kveld.

– Hun har en vanvittig vinnervilje, lyder attesten fra treneren.

Den kan komme godt med når Lyngdal J14 jager seieren i sin egen cup.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...