Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Obs! Det er bare å nyte, for snart blir det mye regn

VARMT: Da dette bildet ble tatt var det 23 grader i sjøen ved Rosfjord. Det er det ikke i dag, men godværet kommer til å vare til onsdag kveld, men så kommer det mye regn. Foto: Erlend Haddeland

Temperaturen bikket i dag over 20 grader flere steder. For onsdag ser det også bra ut, men torsdag, når det er fridag, gjelder det å ha paraplyen klar.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 08.05.2018 kl 18:24

SPRUTREGN: Den bør forresten ikke bare være klar, men trolig blir den oppslått hele dagen. For yr.no melder om skikkelig rufsete vært for hele Sør-Norge, også her i distriktet.

Onsdag blir det ganske pent vær med tempersaturer opp mot 20 grader. Når det gjelder torsdag er det verre.

Temperaturer ned mot 12 grader er ventet midt på dagen, og i tillegg skal det regne, mer enn nok. Det vil trolig komme over 20 millimeter regn på torsdag.

VÆRET: Det er bare å nyte dagen og morgendagen. Foto: yr.no

Ellers når helgen kommer, da blir det bedre igjen. I varselet for 17. mai blir det i det minste ikke regn, men heller ikke de store sommertemperaturene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...