Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Nyttårsaksjon for trafikksikkerhet

NY RUNDE: Trafikksikkerhetsarbeidet i Kvinesdal sto sentralt da den årlige Nyttårsaksjonen ble arrangert i Kristiansand i begynnelsen av januar i fjor. I morgen er en ny runde med Nyttårsaksjon. Foto: Statens vegvesen

I morgen arrangeres igjen en stor nyttårsaksjon for trafikksikkerhet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

TRAFIKK: Nyttårsaksjonen 2019 skjer på og ved Scandic Sørlandet torsdag ettermiddag. Det er Aust-Agder fylkeskommune og Vest-Agder fylkeskommune, Politiet, Trygg Trafikk, Biskopen i Agder og Telemark og Statens vegvesen som står bak arrangementet

- På Agder har vi hittil i år hatt ti døde i trafikken. Det betyr at vi i fellesskap må jobbe videre for å forhindre at dette skjer. Det har etter hvert blitt en tradisjon å arrangere Nyttårsaksjonen. Hensikten med Nyttårsaksjonen er å bevisstgjøre hver enkelt av oss til å stå sammen for å bedre trafikksikkerheten på veiene, opplyser kommunikasjonsrådgiver Samir Kolukcija i Statens vegvesen

Stortingets transport- og kommunikasjonskomité som er på reise i Agder fylkene denne dagen skal delta under markeringen. Helge Orten er leder for komiteen og han skal holde en appell for forsamlingen. Etter Orten skal Øystein Krogstad, leder i UP, holde kort appell og gi praktisk informasjon. Appeller holdes utenfor hotellet før de fremmøtte går videre sammen til E18 med fakler og roser.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...