Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Nytt lys i mørke butikkvinduer

FAR OG SØNN: Dag Terje og Arnt Willy Nilsen satser på samlokalisering i Lyng-bygget. Foto: Lars Rekaa

Lyng-bygget i Alleen er fylt opp igjen etter at et par av butikklokalene i den gamle rutebilstasjonen har stått tomme og mørke en tid.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FAR OG SØNN: Det er ikke tilfeldig at to lokaler har fått nytt liv samtidig. Det er nemlig far og sønn som driver de to butikkene.

– Vi har to adskilte selskaper, men jeg jobber som lærling i seniors installasjonsforretning ved siden at jeg driver dyrebutikken min, forklarer Arnt Willy Nilsen (30), innehaver av Dyrebutikken.

Mye å gjøre

Samlokalisering vegg i vegg gjør det mulig at ett menneske dekker begge de to butikkene når det er mye å gjøre på installasjonsfronten. Og det regner Dag Terje Nilsen (62) i Lyng Elektro med at det blir.

– Vi har ansatt en montør, og regner med at det blir jobb til flere, sier han.

Han legger vekt på at konseptet er litt uvanlig.

– Kundene kan se de aktuelle varene i butikklokalene. De kan bestille ut fra det de ser, så utfører vi montasjen, sier Dag Terje Nilsen.

Lange dager

Nettopp butikkonseptet kan nok bidra til lange dager for innehaveren. Han satser på å ha butikken åpen fra 07 til 17 på hverdager, og holde åpent på lørdager i tillegg.

– Siden vi holder til i Alleen er det jo naturlig at folk må kunne stikke innom. Vi holder lørdagsåpent både av hensyn til lyngdøler og hyttefolket, sier Dag Terje Nilsen.

Selv har han over 40 års fartstid i elektrofaget, de siste årene som autorisert installatør.

Fra hest til akvariefisk

Sønnen har jobbet i faget i 12 år.

Les også: Arnt Willy satser på fôr til katt, hund og hest

– Men jeg har ikke hatt bruk for papirene før nå. Men nå er jeg i gang med fagbrevet, sier Arnt Willy Nilsen.

Dyrebutikken åpnet han på Kvavik for noen år siden. Nå samlokaliserer han med faren i Lyng-bygget.

– Vi selger ikke levende dyr, men har alt i for og utstyr for alt fra hest til akvariefisk. Det går jo mye i hund og katt, da, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...