Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Vil sette opp gjerde

GJERDESAK: Lyngdal kommune har fått søknad om tillatelse til å sette opp gjerde på Årnes. Foto: Arkivfoto

En boligeier på Årnes vil sette opp et to meter høyt gjerde mellom sykkelveien og en mindre parsell familien har kjøpt av kommunen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 21.07.2018 kl 20:59

SØKNADEN: «Eiendommen vår ligger på Årnes ...Vi har nå overtatt parsellen som ligger inntil vår tomt mot øst. Ved anmodning om kjøp måtte vi først stå for reguleringsending på den ca 100 m2 store parsellen. Dette aksepterte vi. Det ble så foretatt oppmåling og forretning.
Under forretningen ville representaten fra dere beholde grunn i hjørnet mot øst. Dette for å sikre bedre sikt der sykkelstien/fortauet deler seg, samt at overvannskummen som ligger der skulle ha god tilgang og ligge på kommunens område. Vi har hele tiden ønsket å sette opp et gjerde på 2 meter, noe som har vært kommunisert gjennom hele prosessen, og var positive til disse endingene», skriver tomteeier i et brev til kommunen.

92,8 kvadrat

Etter at kommunen beholdt sitt, endte størrelsen på parsellen endte på 92,8 kvadratmeter.

Tomteeierne søker om tillatelse til å sette opp et gjerde som avgrenser øst- og sørsiden på eiendommen. De lover at gjerdet vil bli i god kvalitet med royalimpregnerte materialer som matcher huset.

Gjerdet skal etter planen følge sykkelstien langs hele parsellen og rundt fire meter inn langs eksisterende tomt.

Åpent

Som følge av anleggsarbeider som har medført fjerning av skog og vegetasjon, har tomta blitt veldig åpen. Tomteeierne ønsker derfor å

redusere innsyn. De varsler at de vil søke veivesenet om tillatelse til å forlenget gjerdet på nordsida av parsellen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...