Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Varsler krav om planfri overgang ved Knertenland

TRAFIKK: Statens vegvesen regner med betydelig trafikk av gående fra Knertenland, og varsler krav om at parkeringsanlegg flyttes til samme side av fylkesvei 590 som parken, og planfri krysning av veien. Foto: Knertenland

Veivesenet vil ikke ha Knertenland og parkeringsplass på hver sin side av Myrveien.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

PLANFRI OVERGANG: Statens vegvesen har derfor sendt varsel om endring av planområde i forbindelse med reguleringsplanen for Knertenland.

Årsaken er at det planlegges parkringsplass på østsiden av Murveien – fylkesvei 590.

Bjørkebakken

Knertenland skal bygges i Bjørkebakken vest for fylkesveien.

Endringene medfører at parkering til området legges til samme side av fylkesvei 590 som Knertenland for øvrig, heter det i et brev fra veivesenet til Lyngdal kommune.

Gangbro eller undergang

I brevet , som er undertegnet Glenn Solberg og Steinar Ånesland i seksjonen for planforvaltning og miljø står det at man antar at Knertenland likevel vil kunne generere betydelig gangtrafikk til og fra Rosfjord/Sørlandsbadet og sentrum.

«...det må påregnes at det vil bli stilt krav om planskilt krysningspunkt på fylkesvegen. Statens vegvesen mener planområdet må utvides slik at et mulig krysningspunkt kan inngå i planen», heter det.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...