Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Snøværet:

Uvisst når strømmen er tilbake

HESTAD: Dette er fra Hestad ved Kvås. – Her er det 1,5 meter snø, sier May Lillian Johnsen. Foto: May Lillian Johnsen

Har du tips til saken? Send tips! 38 34 00 05

Det har flere steder kommet en del snø i løpet av natten, og mer skal det komme. I Agder er over 3000 husstander uten strøm søndag formiddag. Både Lyngdal og Audnedal er rammet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.02.2018 kl 12:00

Agder Energi meldte klokken 03.57. på sine nettsider om 366 husstander som er uten strøm i områder rundt Byremo. Etter klokken 08 var strømmen tilbake hos over 300 av disse.

450 husstander er uten strøm etter en feil i Lindesnes. Feilen rammer store deler av Audnedal. Flere mindre områder i Audnedal er også rammet av strømstans.

Også i Lyngdal skal et område være uten strøm. Det gjelder for i overkant av 130 husstander i området nedenfor. Det er uvisst når strømmen her vil være tilbake, meldes det.

Flere steder

I hele Agder er det over 2000 husstander som er uten strøm i øyeblikket. Tung og våt snø fører til utfordringer flere steder i fylket. Agder Energi har stor beredskap og jobber med å opprette ting tilbake til det normale.

UTFORDRINGER: Mye og tung snø skaper utfordringer flere steder i Agder.

Flest husstander uten strøm finner vi i øyeblikket i Åseral. Her er over 1100 kunder uten strøm.

På veiene er det også en del snø. Det har ikke vært brøytet gjennom hele natten, som bildene viser, Både ved Vatlandtunnelen i Lyngdal og ved Osestad på E39 var det til dels store mengder snø i veibanen.

VATLANDTUNNELEN: E39 utenfor Vatlandtunnelen natt til søndag.

Mer i vente

I løpet av søndag skal det fortsette med snø flere steder. Ved kysten kan det være snakk om mest sludd og regn, men inne i Agder kommer det aller meste som snø. Det har allerede kommet en del, men det kan være snakk om en halv meter nysnø i løpet av søndagen.

VATLANDTUNNELEN: E39 utenfor Vatlandtunnelen natt til søndag.

SISTE: Klokken 11 er over 3000 kunder uten strøm, mange av dem i Lyngdal og Audnedal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...