Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Tett snøfall gir glatte veier

TUNGTRAFIKK: Det er mye trafikk av tyngre kjøretøy, og flere av disse er dårlig «kledd» for vinterveier. Her ved Skolandsvannet i Lyngdal. Foto: Per Thime

Det snør tett i hele distriktet, og det fører til glatte veier.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.02.2018 kl 12:30

Det er ikke meldt om trafikkuhell av noe slag i distriktet, men både på riks og fylkesveger i området er det svært glatt flere steder.

Også på E39 forbi Lyngdal er det glatt, for det er ikke jevn trafikk av brøytebiler. Dette gjelder i hvert fall ikke veien forbi Handelsparken.

Glatt

Nå, etter klokken 12.15 er det flere brøytebiler å se mellom Lyngdal og Pit Stopp ved kommunegrensen til Kvinesdal.

Det er mye trafikk mellom Lyngdal og Kvinesdal. Mye tungtransport er som vanlig på veien. Det går fremover, men det går sakte mellom de to kommunene.

BRØYTING: Det er glatte veier mellom Lyngdal og kommunegrensen mot Kvinesdal. Foto: Per Thime

Ikke meldt problemer

I øyeblikket er det heller ikke meldt om problemer med strøm noe sted. Agder Energi har imidlertid store mannskaper i beredskap og er klar hvis det skulle oppstå utfordringer.

- Det tår bom stille retning vest ved Grønsfjorden. Stått i minst en god halvtime nå. Trafikken flyter puljevis østgående rettning, sier Iselin T. Dyrstad i en mail til Lyngdals Avis.

LESERBILDE: Iselin T. Dyrstad er ute med bil i distriktet og har sendt oss dette bilde. Foto: Iselin T. Dyrstad

Har du informasjon eller bilder? Send til per@lyngdalsavis.no

TETT SNØVÆR: Det har allerede kommet en god del snø, og mer er på vei. Foto: Per Thime

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...