Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Damene valset over MK i serieåpningen

VANT: Disse jentene scoret 19 mål og knuste Mandalskameratene i serieåpningen. Foto: Frode Hansen

Mandalskameratene var ingen målestokk for Lyngdals damelag i serieåpningen. 19 mål scoret laget i rødt.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SERIESTART: Lyngdals damelag fikk en meget god start på serien da laget onsdag kveld spilte mot Mandalskameratene.

Det unge laget fra Lyngdal hadde sant å si ingen som helst motstand i laget i grønt. Til det var lyngdølene alt for overlegne, i spill, sjanser og ikke minst i målprotokollen. Og Mandalskameratene var fryktelig svake. Derfor var det også en særdeles enkel serieåpning.

Lyngdal vant hele 19–0

Enveiskjøring

Fra dommeren satte i gang kampen og til han blåste for full tid ble det nemlig en pinlig affære for hjemmelaget.

Allerede etter en halvtime av kampen ledet nemlig Lyngdal hele 5-0. Ine Marie Knutsen sørget for seriespillets aller første scoring da hun ordnet 1-0.

SCORET: Ine Marie Knutsen scoret Lyngdals aller første seriemål denne sesongen. Lyngdal knuste Mandalskameratene i serieåpningen. Foto: Lars Rekaa

Men det hadde så vidt begynt. Hannah Adriana Meberg sørget for de to neste målene, mens Henriette Simonsen scoret 4-0.

I storform

Og ikke nok med det, og forsatt i første omgang. Hannah Adriana Meberg var i storform og puttet på til 5-0 før Henriette Simonsen ordnet 6-0.

Det holdt seg frem til pause - en strålende overlegen serieåpning, så langt.

Fortsatte

Men jentene fra Lyngdal hadde ikke tenkt å gi seg. Oda Nissen Hansen sørget for at det sto 7-0 innledningsvis av den siste omgangen.

SPILLERE: Henriette Simonsen (til venstre), Oda Nissen Hansen, Emilie Osestad, Hanna Grødem, Ine Marie Knutsen og Hannah Meberg, og flere av disse er toneangivende for damelaget. Foto: Lars Rekaa

Sara Kristine Stjer Imingen kom til Lyngdal forrige sesong. Hun er elev ved KVS, og sørget for 8-0.

Hannah Adriana Meberg var i praktslag i kveldens kamp, for 9-0 og 10-0 ble scoret av henne. Da var hun oppe i hele fem scoringer.

Kuleramme

Og det ble flere mål. De to neste ble scoret av Emma Rasmussen , slik at det sto 12-0 og det var ennå en god stund igjen av kampen.

Etter hvert begynte man nesten å gå i surr i tellingen. Kuleramma burde vært tatt frem da samme spiller, Emma Rasmussen sørget for 13-0.

Emma Rasmussen var en av flere spillere som viste seg frem. Da det var spilt rundt 30 minutter av 2. omgang sørget hun for et ekte hat-trick. Tre mål på rad og det var et kvarter igjen å spille.

Som man forstår; hjemmelaget hadde ingenting som helst å by på. Lyngdal gjennomførte godt, men motstanden var svak. Fryktelig svak.

13 minutter før full tid fortsatte mål-showet da Oda Nissen Hansen gjorde sitt andre mål og Lyngdals mål nummer 15. Adine Skårdal Ingebretsen sørget for 16–0.

JUBEL: Oda Nissen Hansen scoret, men det gjorde også flere andre spillere da Lyngdal feide Mandalskameratene av banen i serieåpningen i 3. divisjon. Foto: Per Thime

Med ti minutter igjen å spille ble det 17–0, og denne gang var det Selma Nissen Dragland. Hun scoret også målet som ga 18–0, mens Hannah Adriana Meberg gjorde sitt sjette og lagets 19 mål.

Og det var mer enn nok, for Lyngdal ydmyket hjemmelaget så det holdt, i 2x45 minutter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...