Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Sørensen vurderer kompromissforslag

LANDSMØTE: Sten Sørensen er på plass under det ekstraordinære landsmøtet i KrF. Foto: Lars Rekaa

Sten Sørensen fra Lyngdal KrF sier han på fredagens landsmøte vil vurdere å fremme et justert kompromissforslag som ikke binder KrF så nært til dagens regjering.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

LANDSMØTE: Ifølge avisen Dagen ble forslaget først fremmet på fylkesårsmøtet, men ble trukket igjen. Sørensen har imidlertid med seg forslaget til landsmøtet og vurderer å fremme det hvis situasjonen i landsmøtet blir tilspisset.

Sørensen er i utgangspunktet «gul» kandidat som støtter Hans Fredrik Grøvans forslag om å forbli i opposisjon. Han har imidlertid gjort det klart at han vil støtte blå side hvis han må velge.

- Jeg vil vurdere å fremme det helt på tampen hvis det blir så tilspisset at ingen av gruppene klarer å forenes. Hvis det viser seg at alt går i stå, har jeg et innspill på at vi går i opposisjon, sier Sørensen.

- Grøvan lenker sitt forslag veldig opp til den ikke-sosialistiske siden. Skal vi få partiet samlet videre, må vi høre på begge gruppene som er omtrent like store. Vi må bygge bro, sier Sørensen.

I Grøvans forslag, som blir omtalt som «gult» eller «en tredje vei», heter det at KrF vil fortsette som et konstruktivt opposisjonsparti som søker samarbeid fra sak til sak. Den andre delen der det heter at opposisjonstilværelsen innebærer at dagens regjering fortsetter, og at KrF markerer seg som et kristendemokratisk sentrumsparti på ikke-sosialistisk side, har imidlertid falt den røde siden tungt for brystet.

PS! Et flertall på KrFs landsmøte sa i formiddag ja til å stemme over alle tre alternativer samtidig, men hemmelig og skriftlig.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...