Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Søker i sjøen etter antatt omkommet mann

SØK: I dag vil det bli søkt fra sjøen rundt Lindesnes etter den savnede 59-åringen fra Lyngdal. Foto: Per Thime

Søket etter mannen fra Lyngdal som mandag ble meldt savnet ved Lindesnes fortsetter i dag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

LINDESNES: Det blir ikke foretatt søk etter mannen fra land, men det er i dag brannvesenet som søker med båt.

- Søket startet nå tidlig torsdag formiddag og vil fortsette utover dagen, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker ved Agder politidistrikt til Lyngdals Avis.

Onsdag ble søket fra land avsluttet og man gikk inn i en ny fase. Leteaksjonen etter personen som mandag forsvant i området ved Lindesnes fyr, er nå et søk etter en antatt omkommet person.

- Vi søker i området ved Lindesnes fyr og dekker et visst område, sier Alsaker.

LES OGSÅ: Søk avsluttet


LES OGSÅ: Mann fra Lyngdal savnet ved Lindesnes

Mannskaper fra brannvesenet vil i dag bruke dykkere i søket etter 59-åringen. I går deltok flere enheter fra Røde Kors i letingen fra land. I tillegg var en del frivillige med og familiemedlemmer til den savnede.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...