Skatteoppgjøret klart for Lyngdal og Audnedal

SKATT: Har du fått restskatt eller penger tilbake på skatten i år? Foto: Illustrasjonsfoto

4958 lyngdøler får tilbake til sammen 66,2 millioner skattekroner, mens 1016 audnedøler får tilbake 14,7 millioner.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.10.2017 kl 11:33

SKATTEPENGER: Skatteoppgjøret for 2016 er nå klart. I morgen vil skattelistene være klare for søk.

Det viser at i alt 8629 skatteytere i Lyngdal og Audnedal har fått utlignet skatt for i alt 726,6 millioner kroner i 2016.

Betalt for mye

Som vanlig har skatteyterne betalt inn for mye, og mange har skattepenger til gode. I de to kommunene er det betalt inn 776,2 millioner kroner i forskuddsskatt.

I Lyngdal har 7146 skattytere det betalt inn 604 millioner kroner, og i Audnedal har 1483 skattytere betalt inn 122,6 i forskuddsskatt.

Restskatt

Dette betyr at flertallet i begge kommunene får tilbake skattepenger i år – de fleste har allerede fått dem utbetalt.

1340 skattytere har fått krav om restskatt. Det gjelder 1109 lyngdøler, som samlet må ut med 28,5 millioner kroner, og 46 audnedøler, som samlet må betale 4,6 millioner kroner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...