Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Sjekk de forholdene

NYDELIG: Eikerapen melder om strålende vær denne helgen. Foto: Eikerapen alpinsenter

Det har vært en herlig helg med sol. Det skal vare noen dager til, melder yr.no. Fra fjellet meldes det om mye folk og flott vintervær.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 05.02.2018 kl 12:35

Vi har lånt noen bilder fra diverse skisteder. Eikerapen er et populært reisemål for folk i dette distriktet. Det sto heller ikke på forholdene der denne helgen.

NYDELIG: Det blir vel ikke bedre enn dette. Bildet er tatt ved Eikerapen. Foto: Eikerappen Facebook

Riktignok var det en del kalde grader, 5-6 minusgrader men strålende forhold for det aller meste.

På bildet under ser vi forholdene ved Bjørnestad skisenter i Sirdal. Nydelig vær også der denne søndagen.

BJØRNESTAD SKISENTER: Ved Bjørnestad meldes det også om godt føre.

Vi avslutter på Bortelid. Der har de faktisk godt over en meter snø. Fire trekk er åpne og det har vært mye folk hele helgen. Neste helg er det blant annet hoppkonkurranse du kan delta på. Temperaturen der i Åseral har ligget på rundt 9 minusgrader i helgen, men solen skinner.

BORTELID: I Åseral er det drømmeforhold med over en meter snø. Foto: bortelid.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...