Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Vil gjøre Lyngdal til utstillingsvindu for Frp-politikk

LANDSMØTEDELTAGERNE: Unni Nilen Husøy (til venstre) har som mål å gjøre Lyngdal til et utstillingsvindu for Frp-politikk. Her er hun sammen med to av de andre Agder-representantene på Fremskrittspartiets landsmøte, Steinar B. Andersen og Ingrid Williamsen. Foto: Privat

Fremskrittspartiet i Lyngdal vil gjøre kommunen til et utstillingsvindu for Frp-politikk.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2019 kl 08:04

UTEN EIENDOMSSKATT: – Kommunen driver gode tjenester, opplever vekst og mer verdiskapning, og det uten eiendomsskatt, sier partiets ordførerkandidat, Unni Nilsen Husøy.

I forbindelse med landsmøtet i Fremskrittspartiet i helga, møtte hun sammen med fylkesordførerkandidaten i Agder, Steinar B. Andersen og ordføferkandidaten i Farsund, Ingrid Williamsen partileder Siv Jensen og nestleder og mangeårig ordfører i Os, Terje Søviknes.

Inspirasjon

– Os kommune har vært til inspirasjon for mange lokalpolitikere, nå vil Lyngdal Frp lære fra de beste om hvordan en kommune kan jobbe med næringslivet for å skape vekst, og unngå eiendomsskatt, mener de tre.

– Lyngdal har vist gjennom mange år at det er mulig å drive en god kommune uten eiendomsskatt. I tillegg har kommunen opplevd vekst og utvikling. Dette må videreføres, og vi må ta steget et hakk lengre. Vi må tiltrekke oss nye bedrifter. Da ønsker vi å lære fra de som har klart dette gjennom flere år, sier Nilsen Husøy.

«Look to Lyngdal»

Søviknes er fornøyd med at Lyngdal Frp gjør eiendomsskatt til en fanesak. Partileder Siv Jensen understreker at mange kommuner klarer seg fint uten eiendomsskatt:

– Eiendomsskatten er grunnleggende usosial, og nettopp derfor har FrP gjort viktige grep i regjering for å redusere kommunenes mulighet til å kreve inn eiendomsskatt. Jeg er veldig glad for at våre lokale kandidater i Agder fortsetter å kjempe mot eiendomsskatt i kommunene, sier Jensen.

– Look to Lyngdal. De er et tydelig bevis på at næringslivet etablerer seg i kommuner uten eiendomsskatt. De er et tydelig bevis på at når Fremskrittspartiet styrer sammen med Høyre, da klarer vi dette uten å innføre den usosiale skatten. Den nye fylkestingsgruppen til FrP vil hjelpe Lyngdal med midler til gode prosjekter, slik at de kan fortsette vekst og utvikling, sier fylkesordførerkandidat Steinar B. Andersen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...