Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Jon Are Åmland: Stor tillitserklæring

LISTETOPP: Jon Are Åmland (til venstre) på KrF-benken i Lyngdal kommunestyre. Han er motivert for listetopp og gruppelederverv. Foto: Lars Rekaa (arkivfoto)

Han er stolt å ha blitt spurt om å ta listetoppen, og motivert for en innsats for Kristelig Folkeparti og Nye Lyngdal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

NOMINASJON: Onsdag kveld skal Kristelig Folkeparti vedta valglista foran kommunevalget neste år. Nominasjonskomiteen foreslår Jon Are Åmland (48) på topp.

De som blir valgt vil utgjøre det første kommunestyret i storkommunen Lyngdal etter sammenslåingen med Audnedal.

For partiet og Nye Lyngdal

– Det er en stor tillitserklæring å bli spurt, slår han fast overfor Lyngdals Avis.

– Jeg er topp motivert og klar for å gjøre en innsats for partiet og Nye Lyngdal, sier han.

Nominasjonskomiteen har med sitt valg foreslått å vrake dagens gruppeleder i Lyngdal KrF, Sten Sørensen fra topplassen. Sørensen har varslet at han likevel stiller til valg.

Taus om alternativet

Åmland ønsker ikke å kommentere hva han vil gjøre om Sørensen blir valgt, om han vil akseptere en lavere plassering på lista.

– Jeg forholder meg til at jeg er bedt om å stille på førsteplass, sier han.

Jon Are Åmland er inne i sin første periode som kommunestyrerepresentant, menb han har vært partimedlem i flere år. Han har tiudligere også sittet i styret for Kristelig Folkeparti i Lyngdal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...