Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Her er den nye venstrelederen

V-LEDER: Steinar Bjørnstøl skal lede Venstre gjennom kommunesammenslåingen. Foto: Arkivfoto

Den viktigste oppgaven for den nyvalgte lederen blir få med audnedøler på lista.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

POLITIKK: Lyngdal venstre avviklet mandag sitt årsmøte.

Steinar Bjørnstøl ble valgt til leder, og med seg i styret får han Lisa Vågø Omland, Jonny Djupvik og Trond Mossmann.

Audnedal

Alle i styret er fra Lyngdal, og Bjørnstøl medgir at det er lite heldig det året det for første gang skal velges et nytt kommunestyre for den nye storkommunen som blir et faktum fra neste årsskifte.

– Vi jobber med å etablere oss i Audnedal, der Venstre ikke har hatt noe lokallag på mange år, sier Bjørnstøl til Lyngdals Avis.

Nominasjon

– Form oss er det også en prioritert oppgave å finne fram til egnede kandidater fra Audnedal til Venstres liste til høstens kommunevalg, legger han til.

Savnet av et partilag i Audnedal er blant årsakene til at nye Lyngdal venstre ikke har valglista klar.

– Valgkomiteen vår, som består av Stine Hægeland, Stein Rune Langnes og Ane Tesaker Belland, er i gang med dette. Lista skal være klar i løpet av mars.

Vi ser allerede konturene av et sterkt lag. Vestre skal være en god lenke mellom Audnedal og Lyngdal når den nye storkommunen trer i kraft, sier Bjørnstøl.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...