Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Opp mot 50 millimeter regn - og snø

NEDBØR: Det er mye nedbør på vei til distriktet. Mye kommer som regn, men innover i Agder blir det påfyll av nysnø. Foto: Skjermdump, yr.no

Det kan ligge an til en fuktig onsdag hvis varselet slår til.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

VÆRET: Yr.no meldte tirsdag ettermiddag om til dels store mengder nedbør, spesielt på Sørlandet.

I den kategorien hører også dette distriktet til.

- Fra onsdag formiddag blir det nedbør, i form av regn langs kysten i sør og vest, men som snø ellers i landsdelen. Mest nedbør får de på Sørlandet - der ventes rundt 50 millimeter, opplyser yr.no.

Innover i landet kan en del av nedbøren komme som snø. I nærområdet finner man for eksempek Naglestad, hvor det kan komme mellom 15 og 30 centimeter snø i høyden.

Også i Audnedal kan en del av nedbøren komme som snø. Ved Byremo er det meldt om temperatur rundt frysepunktet, og da blir det kanskje mengder av snø også.

Ved Eikerapen alpinsenter hvor en del lyngdøler reiser kommer det snø. Onsdag ventes det minst 30 centimeter nysnø.

SNØ: Nysnø er på vei til bakken ved Eikerapen alpinsenter. Onsdag kan det komme minst 30 centimeter nysnø. Foto: Eikerapen skisenter

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...