Nordic Door blir medeier i Kvanne Industrier

KJØPER: Nordic Door i Lyngdal har kjøpt 34 prosent av aksjene i bedriften i Sunndal.

Lyngdalsbedriften Nordic Door kjøper 34 prosent av aksjene i Sunndals-bedriften Kvanne Industrier.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KJØPER: Det skriver selskapet i en pressemelding i formiddag.

Nordic Door AS har inngått intensjonsavtale om kjøp av 34% av aksjene i Kvanne Industrier AS (KIAS).

KIAS produserer og selger dører, porter og lignende produkter i plast og glassfiber, for miljø med strenge sanitærkrav og fuktig miljø. Siden starten på 80-tallet har de opparbeidet seg en ledende posisjon i Norge innenfor dette dørmarkedet, og deres største kundegrupper er næringsmiddelindustri, sykehus, svømmehaller, landbruksbygg m.m.

KIAS er lokalisert i Surnadal kommune, har en omsetning på rundt MNOK 20 og i overkant av 10 ansatte.

Nordic Door AS - Norges største dørprodusent og dørgrossist med bredt lagersortiment - har 160 ansatte i Norge og omsetter for over MNOK 300 fra fabrikk/hovedkontor i Lyngdal og grossistlager i Kristiansand. Nordic Door-gruppen omfatter i tillegg salgskontor i Danmark og Sverige, samt fabrikk for kontorvegger i Sverige og egen karmfabrikk i Litauen.

Styreformann i KIAS, Trond Skogseth, er fornøyd med at KIAS har funnet en partner som kan være med og fortsette den fine utviklingen selskapet har hatt:

- KIAS har hatt en flott og lønnsom vekst de siste åra, og vi ser nye og gode muligheter i et marked som etterspør de holdbare og vedlikeholdsfrie løsningene våre. Et utvida samarbeid med Nordic Door vil kunne gi oss en bedre og mer kraftfull tilgang til, for oss, nye markedsområder, samtidig som vi vil kunne nyte godt av deres kompetanse på produktutvikling, sier Skogseth.

Også hos Nordic Door i Lyngdal er man fornøyd med avtalen.

- En avtale med KIAS vil sikre oss tilgang til en produktgruppe - plast og glassfiber - som medfører at vårt produktsortiment blir enda mer komplett og attraktivt. Dette er et viktig ledd i vår strategi og vekstambisjon for Nordic Door. KIAS er et meget veldrevet norsk selskap med spennende framtidsutsikter, som vi gleder oss til å samarbeide enda tettere med framover, sier adm. dir. ved Nordic Door, Roy E. Reme i pressemeldingen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...