Kommunen etterlyser svar fra huseier etter brann

RIVES: Det nærmer seg riving av det ødelagte huset. Planen er et kombinert forretnings- og leilighetsbygg.

Det er over ett år siden det da ubebodde huset på Rom brant. I vinter ble tomten sikret, men ennå venter kommunen på svar fra huseier.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

OPPKLARING: - Jeg har et håp om at noe skjer allerede i neste uke, sier huseier Helge Foss til Lyngdals Avis.

Lyngdal kommune har sendt et brev til Foss, og bedt om å få en statusoppdatering. Den har de ennå ikke fått.

- Av og til tar ting litt tid, men kanskje allerede i neste uke kommer det opp mer. Planene er et kombinert forretnings- og leilighetsbygg, forteller Foss.

Tre etasjer

Bygget skal etter hvert rives, og det skal komme nytt bygg på tomten. På forhånd er det avklart med kommunen at det ikke er nødvendig med nabovarsel om riving.

- Når alt er klart, skal det etter planen komme et bygg på tre etasjer. I første etasje skal det være lagt til rette for næring, mens det i de to andre etasjene skal være leiligheter.

Sentralt område

- Hva tror du om interessen?

- Vi får se, for jeg mener jo det er et fint område og sentralt, men jeg er spent på hvordan det blir mottatt, avslutter han.

Kommunen opplyser til Lyngdals Avis at de hadde i utgangspunktet satt en frist til påske for et svar. Derfor ble det sendt purring nå.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...