Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Håper på ny rekord

HÅPER: Senterleder Tom Andreas Hestås håper på ny rekord for Black Fridag. Da må de selge for mer enn 10 millioner kroner i morgen.

I fjor omsatte Handelsparken for 10 millioner kroner under Black Friday. Det kan bli rekord igjen, tror senterlederen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

HANDELSPARKEN: - Vi hadde en formidabel fredag i fjor, og nå er dette tredje gang med Black Friday her hos oss, så hvorfor ikke bare gå for ny rekord, spør senterleder i Handelsparken, Tom Andreas Hestås.

For fjorårets Black Friday overgikk egentlig alle de forventninger senteret hadde. Når dørene i Handelsparken åpner klokka sju i morgen tidlig, er det trolig kø utenfor. Men det kan handles frem til midnatt. Her snakker vi skikkelig langdag.

Viktig uke

Black Friday er selvsagt et amerikansk fenomen, men det har kommet til Norge - helt sikkert for å bli. I USA har denne dagen sin opprinnelse helt tilbake på 1800-tallet. I Norge ble det arrangert første gang i 2010 da Norwegian Outlet i Vestby introduserte handledagen.

- Dette er en gammel tradisjon, folk kommer seg ut og handler fysisk i butikkene. Nå ser vi jo at det er vannet ut en del med tilbud hele uka, men likevel tror jeg at det er morgendagen som blir den største, sier Hestås til Lyngdals Avis.

Trender

Senterlederen i Handelsparken har fått med seg snart utallige annonser om Black Friday. Det betyr også at kundene allerede er godt informert om ulike tilbud i butikken.

- Det er mange som gjør et grundig forarbeid og går rett på varen de skal ha når de kommer. Det er mange som kommer, kjøper og går igjen når varen er funnet og betalt.

Det ligger an til mye folk både i Handelsparken og andre butikker rundt i distriktet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...