Åpner for alvor på onsdag

ÅPNER I MORGEN: Einar Foss Kvavik foran kontorene der han og Tore Glesne åpner dørene onsdag formiddag. Foto: Lars Rekaa

De har allerede gitt sine gode råd og solgt sine første forsikringer.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FORIKRINGSRÅDGIVERE: Einar Foss Kvavik er vel kjent i Lyngdal. Sammen med marnardølen Tore Glesne er han i gang med rådgivning og salg av forsikring fra egne lokaler i Abraham Bergesgate i Lyngdal.

De representerer Frende.

Utvidelsesplaner

De to har lang erfaring med forsikring, og satser på å utvide etter hvert.

– Vi vil bygge opp en omfattende portefølje. Målsettingen er å være fire til seks ansatte etter hvert, sier Foss Kvavik til Lyngdals Avis.

Onsdag skjer den offisielle åpningen. Da blir det ballonger og kake og kaffe i de nye kontorene. Og fine premier skal trekkes blant gjestene på åpningsdagen.

De to tar sikte på å holde vanlige åpningstider tre dager i uka. Resten av tida blir det mye oppsøkende virksomhet.

Hardt arbeid

– Men vi setter gjerne opp kveldsavtaler her hos oss, sier Foss Kvavik.

De to får nok å henge fingrene i. Som franchisetakere har de selv ansvaret for at hjula går rundt.

– Det blir hardt arbeid, men dette skal vi få til. Vi er begge forsikringsrådgivere i utgangspunktet, og vi har tilleggsutdannelse, slik at vi ikke lenger bare dekker personmarkedet, men også nærings- og landbruksmarkedet.

– Det er viktig for oss å understreke at rådgivningsbiten er like viktig som salgsbiten. Vi er opptatt av at våre kunder skal ha riktige forsikringer, sier Einar Foss Kvavik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...